CS140

 • CS140 Twin Action, 3.5 m³, kombinerer ydelsen af to maskiner i en enkelt kompakt maskine. Med to funktioner i en løsning, garanteres maksimal kvalitet og gode resultater.
  Det innovative kombinerede “Twin Action” system udviklet af Comac inkluderer den centrale børste og to transportører, som fungerer samtidigt med sugefunktionen og dermed garanterer maksimal effekt i opsamling af snavs. Den mekaniske funktion opsamler snavs samtidig med, at sugeenheden opsamler det finere støv.

  Med en arbejdsbredde på 1400 mm, er CS140 egnet til rengøring af byområder, som for eksempel veje eller parkeringsarealer og industrielle områder, som for eksempel metalindustri og cementfabrikker. Twin Action systemet gør det muligt at anvende maskinen på ujævne veje og arealer, da ingen faste elementer er i berøring med jorden. Trærødder eller nedgangsbrønde er ikke et problem. Det hydrauliske system og klapperne, sikrer et konstant tryk på jorden for børsten, uafhængig af slid eller terrænet. Der opnås et maksimalt rengøringsresultat.

  CS140 Twin Action er udstyret med Industrial Open Power motorversionen, som er lavet i denne størrelse for fortsat tilpasning af konstant hastighed med reducereret forbrug: af denne grund, er den tilpasset genstridigt rengøringsarbejde, selv til en daglig cyklus på otte timer non-stop.

  CS140 Twin Action bruger den centrale børste uafbrudt, og sikrer dermed rengøring af en højere kvalitet, da det er ensartet for hele børstens bredde. Det innovative system koncentrerer arbejdet på den centrale børste og begrænser anvendelsen af sidebørster. Maskinen leveres med standardudstyr og er kun udstyret med den højre sidebørste, hvorimod den venstre børste er valgfri. Som konsekvens heraf, er anvendelsen af vand reducereret væsentligt, eftersom vandet kun anvendes i forstøvet form begrænset til de eksterne dele på sidebørsterne til kontrol af let støv, uden at jorden gøres våd.
  Den tredje børste kan også fås. Denne er anvendelig til opsamling af affald fra områder omkring maskinen.

  Den store filteroverflade og effektiviteten af støvopsamlings-/fordelingssystemet over hele overfladen sikrer kontinuitet og effektivitet i lang tid. Disse karakteristika sammen med de valgte materialer (polyester og bomuld) og effekten af filterrysteren sikrer, at der kommer perfekt rent luft ud i miljøet.

 • disegno

  Den mekaniske effekt består i bevægelsen af den centrale børste (1), som opsamler materiale fra jorden og fører det til en beholder, hvor to transportører (2) bringer det ind i det centrale område i beholderen (3). Med en god sugeeffekt (4), samles materialet op i affaldsbeholderen (5), medens det opsugede luft filtreres (6) og returneres til miljøet perfekt rent (7).

  069-cs140-parking

  CS140 Twin Action bruger den centrale børste uafbrudt, følger perfekt vejprofilen, sikrer højere kvalitetsrengøring, da det er ensartet for hele bredden på børsten og højere produktivitet, da det kan gøre større arealer rent hurtigere end almindelige fejemaskiner, som er nødt til at anvende to sidebørster.

  173-cs140-diam-sterz

  CS140 Twin Actions integrerede styresystem på alle 4 hjul sammen med de reducererede dimensioner sikrer god manøvredygtighed, selv nær vægge og hegn, og garanterer, at den er let at anvende på steder, hvor pladsen er begrænset, som for eksempel i en historiske bymidte eller fyldte områder. Samtidigt garanteres maksimal stabilitet under transport, selv ved højeste hastighed.

  180-cs140-cabin

  Kabinen er komfortabel, da den er rummelig og isoleret med antivibration støtter.
  Denne er komfortabel at køre, og den store forrude sikrer maksimalt udsyn for operatøren. Der er god manøvredygtighed og kontrol over rengøringsområdet
  Maskinen kan leveres med et klimakontrolsystem, en radio og et kamera i farver, som dækker vinklen på maskinens bagende, således at det er nemmere at udføre tømningsopgaver og at bakke. Det gør det også muligt konstant at kontrollere rengøringseffektiviteten.

  94-cs140-motore1

  Til CS140 Twin Action har designerne valgt at installere en Industrial Open Power motorversion, som er specifikt designet til kontinuerlig anvendelse af maskinen ved en konstant hastighed med et reducereret forbrug: Derfor er den egnet til dybdegående rengøring, selv til en daglig cyklus på otte timer non-stop.

  108-cs140-brush

  Comac har produceret en speciel enhed til kontrol af køretøjets højde fra jorden, som virker separat på de fire hjul, og opretholder konstant højden fra jorden, hvilket optimerer arbejde og stabilitet. Denne enhed kan også opretholde højden på maskinen, uanset vægten. Operatøren kan indstille maskinen på tre forskellige forudindstillede niveauer i henhold til forskellige behov: arbejdsposition, bevægelsesposition, vedligeholdelsesposition.

 •   CS140
  Arbejdskapacitet op til m2./t 25.000
  Arbejdsbredde med central børste (cm) 140
  Arbejdsbredde med sidebørste (cm) 222
  Arbejdsbredde tredje børste 262
  Dieselmotor (HP) 100
  Type afløb Hydraulic
  Affaldsbeholder kapacitet (l³) 3500
  Filteroverflade (m²) 50

   

  Arbejdsbredde tredje børste

Jylland

Teglvænget 63
7400 Herning
info@comacdanmark.dk
T: 97 12 30 30
F: 97 22 54 44
M: 21 83 33 79

Fyn og Sjælland

Merkurvej 1
4700 Næstved
claus@comacdanmark.dk
T: 55 72 58 84
F: 55 73 34 14
M: 20 10 88 57