Hvorfor bør man vælge et produkt fra Comac?

En god investering på længere sigt

Takket være de tekniske løsninger, hvor materialer og bearbejdning er tilpasset ethvert behov, er Comac maskinerne kendte på markedet som produkter, der bevarer værdien i lang tid, selvom maskinen anvendes hyppigt.
Ved købet af et Comac produkt, får man et pålideligt og holdbart produkt.

Et stort udvalg

Comac har den rette maskine til enhver type rengøring af gulve, uanset om det er indendørs eller udendørs. Et stort udvalg af maskiner, dækker ethvert rengøringsbehov. Comac leverer professionelle rengøringsmaskiner til hele verden. Disse maskiner kan klare enhver krævende opgave. Comac er den perfekte partner og har den største kompetence.

TEKNISKE LØSNINGER

Mere resistente beholdere

Comac gulvrengøringsmaskiner bruger polyethylen beholdere. Dette materiale er meget resistent overfor kemiske opløsninger. Tætheden er fremragende og beholderne er meget resistente overfor temperatursvingninger. Endvidere er beholderne nemme at rengøre. Comac var blandt de første, der begyndte at anvende dette materiale. De industrielle designere værdsætter materialet, da man kan udfolde sin kreativitet ved udarbejdelsen af funktionelle og attraktive produkter.

1Kompakte mængder

Comac gulvvaskemaskiner har et meget innovativt design, som har gjort det muligt at fokusere på volumen, og det har resulteret i meget kompakte og effektive maskiner.

Støjsvage maskiner til anvendelse i områder, der er meget følsomme overfor støj

Comac gulvvaskemaskiner er produceret med nye lydisolerede hoveder, som omgiver sugemotoren og beskytter mod indtrængen af vand. Men først og fremmest er støjniveauet meget lavt, uden at det er gået ud over sugeeffekten.
Derfor kan den nye generation af Comac gulvvaskemaskiner anvendes til rengøring i miljøer, som for eksempel plejehjem, hospitaler og alderdomshjem, som er meget følsomme overfor støj. Maskinerne kan også anvendes i detailforretninger og supermarkeder indenfor normale åbningstider.

2Ensartet rengøring af hele arealet

Der opnås en meget ensartet rengøring ved anvendelse af Comac gulvvaskemaskinen i versionen med to børster, som anvender en speciel dispenser. Denne garanterer en ensartet fordeling af rengøringsmiddel, også ved reduceret udstrømning.

CDS - Comac Doseringssystem (vand- og rengøringsmiddelbesparelse på op til 50%)

3Den almindelige manuelle justering af vandtilførsel på traditionelle gulvvaskemaskiner kan ikke sikre en præcis eller konstant tilførsel, særligt ikke efterhånden som mængden af væske i beholderen bliver mindre. Resultatet er typisk et ekstra forbrug af rengøringsmiddel på 30-50%.

- CDS er det nye doseringssystem fra Comac til dosering af vand og rengøringsmiddel. Det giver operatøren mulighed for at dosere vand og rengøringsmiddel separat, takket være to separate selektorer. Dette betyder, at mængden af rengøringsmiddel straks kan tilpasses den aktuelle type snavs, og man undgår at bruge for meget rengøringsmiddel, hvilket ofte er tilfældet ved anvendelse af traditionelle gulvvaskemaskiner.

- Ved anvendelse af CDS systemet, øges produktiviteten væsentligt, og det er muligt hele tiden at holde øje med udgifterne forbundet med rengøringen. Dette er især en væsentlig faktor, hvis maskinen anvendes dagligt.


- Med Comac's CDS system er det til enhver tid muligt at ændre typen af rengøringsmiddel, da beholderen blot udskiftes. Dette betyder:

  • Det er sikkert for operatøren at anvende maskinen, da man ikke kommer i kontakt med kemikalier.
  • Det er muligt at anvende den type rengøringsmiddel, der er den mest egnede til aktuelle område, der skal rengøres.
  • Der er mulighed for at anvende maskinen ved en bestemt indstilling. Når mængden af vand og rengøringsmiddel er korrekt indstillet, kan man fjerne kontrolknapperne. Operatøren kan herefter ikke justere mængden, men er nødt til at fortsætte med at arbejde med de samme indstillinger.

Let at anvendeLet at anvende. Maskinerne er også egnede til uerfarne operatører.

Alle kan anvende Comac maskinerne! Instrumentpanelerne er bygget med maksimal ergonomi.
Alle kontrolenheder er nemt tilgængelige: farthastighed, doseringssystemet til dosering af vand og rengøringsmiddel.
Maskinerne er fremstillet med tanke på, at alt skal være let!

5Indbygget batterioplader

Hvis man ønsker det, kan gulvvaskemaskinerne, som betjenes ved, at man går bagved dem, når de anvendes, bestilles med en praktisk indbygget batterioplader. Når maskinen skal oplades, skal man blot sætte kablet i en almindelig stikkontakt.

Jylland

Teglvænget 63
7400 Herning
info@comacdanmark.dk
T: 97 12 30 30
F: 97 22 54 44
M: 21 83 33 79

Fyn og Sjælland

Merkurvej 1
4700 Næstved
claus@comacdanmark.dk
T: 55 72 58 84
F: 55 73 34 14
M: 20 10 88 57